Info & afspraak

De praktijk van Marieke Jonker-van Drogenbroek is gevestigd in Woudsend, aan de Poel 7. Wilt u informatie of meteen een afspraak maken, dan is een telefoontje genoeg: 0651064508. U begrijpt dat tijdens behandelingen de telefoon niet aangenomen kan worden; wilt u in in dat geval alstublieft de voicemail even inspreken, dan wordt u dezelfde dag nog teruggebeld. U mag uw vraag natuurlijk ook per e-mail stellen: info@osteopathieopmaat.nl

Aanmelden en afspraken wijzigen

U kunt zich telefonisch aanmelden. Er is geen vaste tijd dat de praktijk telefonisch bereikbaar is. Als er gelegenheid is om de telefoon op te nemen, krijgt u de osteopaat zelf aan de lijn, anders de voicemail. In dat geval belt zij u zo spoedig mogelijk terug!

Nota bene: afspraken kunnen niet per e-mail of whatsapp afgezegd of verzet worden. Graag telefonisch (voicemail mag) en minstens 24 uur van te voren. Annuleert u op kortere tijd dan wordt de gemaakte afspraak in rekening gebracht, omdat wij het voor u gereserveerde tijdstip niet opnieuw kunnen indelen.

De praktijk (aan huis) ligt in het dorp Woudsend. Er voldoende parkeergelegenheid.

Contactgegevens

de Poel 7
Woudsend

0651064508.
info@osteopathieopmaat.nl